Inspiráló otthonok

Csúcstechnológiájú modern orosz otthon (fotósorozat)

A csúcstechnológia, a különféle okos alkalmazások már az élet minden területén jelen vannak. Nincs ez másképp az otthonainkkal sem.

Létezik már okos tévé, ami megjegyzi a kedvenc műsorainkat, okos hűtő, ami figyelmeztet, ha kevés a tej otthon, távirányítással vezérelhetjük a lakás központi fűtésrendszerét, a lakásunkba olyan üvegfelületeket is beépíthetünk már, amelyek ha kell, elrejtenek bizonyos dolgokat, ha kell, akkor újra átlátszóvá válnak.

Lakástúránk következő állomása pontosan egy ilyen okos otthon. A nappalit uraló hatalmas fal rejti a különböző műszaki eszközöket, a tévét, a hangfalakat. Teszi ezt úgy, hogy tökéletes egységet képez a helyiség többi részével, nincsenek mindenfelé tekergő zsinórok, a tévé és a hangfalak szinte láthatatlanul simulnak bele a térbe.

A lakást uraló világosbarna, fehér felületek egységét a fekete és az élénk sárga töri meg. A nappaliban dobogóra emelt étkező e színpáros révén válik üdítő színfoltjává a helyiségnek.

A hálószobát egyetlen üvegfal választja el a fürdőtől. A nem szokványos megoldást az okos üvegfelület teszi lehetővé: csak egy gombnyomás és az üveg elsötétül, elrejtve a kíváncsi szemek elől a kádat és annak használóját. Átlátszó állapotában pedig légiessé teszi a két helyiséget és látványos háttérként szolgál a hálót díszítő kandallónak.

Tervező: Alexandra Fedorova
Írta: Mom With Five

modern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagokmodern lakás természettel harmonizáló anyagok

 

Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design közösségi oldalához, melyet ITT is megtehetsz.
Ezáltal nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem!

Köszönjük!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!