Inspiráló otthonok

Kicsi tér nőies színekben (3D lakásterv)

Az egylégterű lakások legnagyobb problémája a különböző funkciójú terek el- és szétválasztása. A feladat megoldásához használhatunk átalakítható bútorokat, textíliákat, játszhatunk a színekkel, vagy egy dobogó segítségével jelölhetjük ki a különböző feladattal bíró terek határait.

Ez utóbbi megoldást választották a tervezők annál a 28 négyzetméteres szurguti lakásnál is, amelynek tulajdonosa egy fiatal, egyetemista lány. A konyha megemelésével sikerült egy jól elkülöníthető teret létrehozni: a privát (nappali-háló) és a közösségi tér nem mosódik egybe. A konyha és a nappali-háló közé még egy alacsony fal is bekerült, hogy még érzékletesebb legyen az elkülönülés, még hangsúlyosabb legyen a privát tér megjelenítése.

Egy lakás hangulatát nagyban befolyásolják a falak, a bútorok, a kiegészítők színei. A térnövelő világos, semleges színek mellé társított erőteljesebb tónusokkal könnyedén nőies vagy férfias hangulatúvá tehetünk egy teret.

Ebben a lakásban ez tökéletesen megvalósult: a domináns lila és a kiegészítő színek egyértelműen nőiessé teszik a teret.

A lakás további nagy előnye a nappali-hálóhoz kapcsolódó erkély, amely minden szempontból nagy értéket képvisel egy zsúfolt városi környezetben.

Tervező: Shamisova Anastasiia
Írta: Mom With Five

small-colorful-apartmentsmall-velour-sofacute-apartment1b7c801b1f827b223d01c2dd9265fc01apartment-floor-plan


Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design közösségi oldalához, melyet ITT is megtehetsz.
Ezáltal nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem!

Köszönjük!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!