Inspiráló otthonok

Skandináv otthon túlzások nélkül (fotósorozat)

Egy otthon berendezésénél nagyon fontos a tér és a berendezés közti egyensúly megtalálása. Kicsi térbe kisméretű, többfunkciós, világos színű bútorok valók, így elkerülhetjük, hogy zsúfolttá váljanak a helyiségek és még annál is kisebbnek érezzük az adott lakást, mint amilyen valójában.

A fehér szín sokak szemében unalmasnak, egyhangúnak tűnhet, pedig csak jól kell alkalmazni: megfelelő kiegészítőkkel, kontrasztos színekkel megőrizhetjük térnövelő hatását, és ellensúlyozhatjuk sterilségét.

A fent leírtakat jól példázza a következő képeken bemutatásra kerülő 48 négyzettméteres, egy hálószobás skandináv stílusú otthon. Nincs benne semmi felesleges, robusztus bútor, mégis barátságos, kényelmes érzetet kelt az emberben.

Külön bónusz a lakáshoz tartozó kis erkély, amely nyári hónapokban önálló életre kel, plusz egy helyiségként funkcionál.

Írta: Mom With Five
(via)

TD1TD2TD3TD4TD5TD6TD7TD9TD10TD11TD12TD20TD21TD22TD13

Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design közösségi oldalához, melyet ITT is megtehetsz.
Ezáltal nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem!

Köszönjük!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Szárazépítészeti Design says: (előzmény @tamaramami)

    Forrás megtekintéséhez kattints a (via) feliratra. Ezek az otthonbemutatók amúgy svédországi eladásra kínált ingatlanokból egy válogatás.

  2. tamaramami says:

    A szúette létra és a földön hagyott, falnak támasztott nagy kép, vagy tükör az új divat. Nem tudom, hogy lehet takarítani mögötte, és hogy nem löki fel valaki véletlenül? De legalább az étkező asztal körül egyformák a székek. És tetszik, hogy nem fehér a parketta. A forrást nem lehetne megjelölni? Köszönöm szépen.

  3. Rettenetes Zsuzsi says:

    Bal kong, jobb kong. Sok a fehér, sok a fehér, sok a fehér stb.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!