Inspiráló otthonok

Álmodozásra született mediterrán nyaraló festői szépségű panorámával (fotósorozat)

Mindenkinek van egy álma…, mondjuk egy olyan nyaraló, ahol minden együtt van, amit a nyárról, a tökéletes pihenésről, az ideális kikapcsolódásról gondol.

A következő otthontúránk színhelye maga a Paradicsom. A spanyolországi luxusvillában minden együtt van, ami egy tökéletes nyaraló ismérve. Gyönyörű épület, pazar berendezés, káprázatos úszómedence… csak mint a mesében.

A házat körülölelő külső térben a dél-spanyolországi mediterrán életérzés dominál. A lakótér sokkal letisztultabb, visszafogottabb hangulatot áraszt mind színeiben, mind a berendezés tekintetében. Az uralkodó fehér színt a konyha-étkező térben még hangsúlyosabb teszi a kontrasztként választott sötétbarna. A kiegészítőkön a vízkék szín és annak árnyalatai a lágyan hullámzó tenger hangulatát idézik meg.

A természetes fa bútorok és berendezési tárgyak a ház tulajdonosainak természet- és kényelemszeretetéről árulkodnak.

A külső és a belső tér tökéletesen kiegészítik egymást: míg előbbi a nyár aktív élvezetéről szól, az utóbbi a relaxáció, a pihenés színtere.

Írta: Mom With Five
(via)

166 247334436526617714814911101111141213167            1312 1411 1510

Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design közösségi oldalához, melyet ITT is megtehetsz.
Ezáltal nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem!

Köszönjük!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!