Inspiráló otthonok

Letisztult, stílusos lakás a földszinten (fotósorozat)

Sokan félnek földszinti lakásba költözni, pedig ennek is, mint sok más otthonnak, megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ez utóbbiak közé tartozhat a zaj, a szennyezett levegő, az utcáról való közvetlen beláthatóság, a természetes fény hiánya, valamint az, hogy a betörők is szívesebben látogatják a legalsó szinten elhelyezkedő otthonokat.

Akkor miért éri meg mégis pénzt fektetni egy ilyen lakótérbe? Minden az elhelyezkedéstől függ. A következő képeken szereplő lakást nem sokan utasítanák vissza arra hivatkozva, hogy nem kell, mert a földszinten található.

A lakótér legnagyobb előnye a közvetlen kertkapcsolat, amelyet nagyon ügyesen használtak ki a tulajdonosok.

A világos színek életre keltik a belső teret, a fehér megsokszorozza az ablakokon beáramló természetes fényt, amire szükség is van egy földszinti lakás esetén. A sok tükör szintén ezt a célt szolgálja.

A különböző helyiségekben alkalmazott azonos természetes fa padlóburkolat összeköti a tereket és melegséget csempész az otthonba.

Írta: Mom With Five
(via)

VE0 VE1 VE2 VE3 VE4 VE5 VE6 VE7 VE8 VE9 VE10 VE11 VE12 VE13 VE14 VE15 VE16 VE17 VE18 VE20 VE21 VE23 VE24 VE25

Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design közösségi oldalához, melyet ITT is megtehetsz.
Ezáltal nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem!

Köszönjük!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!