Inspiráló otthonok

Francia báj kis alapterületen (fotósorozat)

Mitől lesz egyedi egy kis alapterületű, nagy belmagasságú lakás, amelybe a jobb térkihasználás érdekében egy galériát is beépítettek? A kiegészítőktől!

Minden lakás akkor jó, ha van benne valami egyediség, ami megkülönbözteti a több száz hasonló adottságú lakótértől.

Már szinte az unalomig ismeri mindenki a kevés négyzetméterrel gazdálkodó lakásokra vonatkozó általános szabályokat: világos színek a falakon, a tér méreteihez alkalmazkodó, többfunkciós bútorok, beépített tárolók, a nagy belmagasság optimális kihasználása. Ha mindenki ezek alapján rendezné be a saját otthonát, akkor pont a lényeg veszne el, a lakások egyénisége.

A mai otthontúránk főszereplője egy 36 négyzetméteres, 3,4 méter belmagasságú, egylégterű otthon. Minden megvan benne, ami kell: fekete-fehér kontraszt színpár, világos fapadló, jól funkcionáló bútorok, bájos kis erkély.

Mi az a bizonyos plusz? A rusztikus hangulatot árasztó étkezőasztal köré tett székek. A könnyed, francia eleganciát magán viselő Tolix székek a lakás védjegyei, általuk vált ez az otthon egyedivé, megjegyezhetővé.

Írta: Mom With Five
(via)

BR17 BR21BR41BR31BR61BR71BR51BR81BR19 BR20  BR211BR22  
Ha tetszett az összeállításunk, akkor bátran csatlakozz a Szárazépitészeti Design közösségi oldalához, melyet ITT is megtehetsz.
Ezáltal nem maradsz le a mesés otthontúráinkról, kreatív lakberendezési ötleteinkről, inspiráló blogbejegyzéseinkről sem!

Köszönjük!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!